Útmutatás az adott sírhely internetes kereséséhez

A nyitólapon megjelenik a fent említett három dunaszerdahelyi temető, melyek közül kiválaszthatjuk azt, amelyikben keresni akarunk. Az "UKÁZAŤ FILTER" megnyitásával mód nyílik az elhunyt kereszt- és vezetéknevének beírására, és a "FILTRUJ" parancsra rákattintva megjelenik a keresett sírhely.

Ha meg szeretnénk nézni, hogy a keresett sír a temető mely részében található, akkor az oldal jobb felső részében található "MAPKA" fülre kattintva megjelenik a temető térképe. Ha az egér mutatóját a megtalált sírra helyezzük, a térképen pirossal bejelölve található a keresett sír. A piros jelet bejelölve a baloldali nagy térképen megjelenik a keresett sírhely. Az egér mutatóját ráirányítva megjelennek az adatok és itt megtekinthető a bérleti szerződés érvényessége. A kikeresett sírhelyre rákattintva megjelennek a részletes adatok.

Bármely kérés, észrevétel esetén segítséget nyújt a kezelőcég (Municipal Real Estate Kft.) a következő telefonszámokon: 031/552 80 28, 0905 555 827. A Municipal Real Estate városi cég arra kéri a lakosságot, hogy akinek bérleti díj elmaradása van, keresse fel a cég székhelyén (Erzsébe tér 1203)  Simon Zoltán ügyintézőt, aki felvilágosítást ad az ügyben.

A befolyt bérleti díjakat a temető karbantartására és szebbé tételére fordítja a Municipal Real Estate kezelőcég.

Közösen tegyünk azért, hogy elhunytaink emlékét méltó körülmények között tudjuk ápolni.